Ξεκίνησε η προσπάθεια.

Ζούμε σε μιαν εποχή ραγδαίας υποχώρησης τόσο των αιτημάτων της Κοινωνίας της Εργασίας, όσο και των στοιχειωδών δημοκρατικών δικαιωμάτων.

Μέσα σε αυτό το ήδη καταθλιπτικό περιβάλλον, ήρθε να προστεθεί και η προδοσία από την μεριά του ΣΥΡΙΖΑ και της διάψευσης των ελπίδων που με επιτυχία (και απατεωνιά) κατάφερε να εμφυσήσει σε μεγάλη μερίδα πολιτών. Ακολούθησε δηλαδή και ο ΣΥΡΙΖΑ την γνωστή ύπουλη και πεπατημένη οδό της σοσιαλδημοκρατίας.

Από την άλλη, οι αντικαπιταλιστικές και οι αντιμνημονιακές δυνάμεις, απέδειξαν πως πλέον δεν μπορούν να εκφράσουν ούτε τα όνειρα, ούτε την αντίδραση της πλειονότητας της χειμαζόμενης Κοινωνίας της Εργασίας.

Σε αυτό το χρονικό σημείο πιστεύω πως είναι απαραίτητο όσο ποτέ, να ξεκινήσει η διαδικασία ωρίμανσης μιας εφικτής πρότασης, που να αμφισβητεί ευθέως το μεγάλο κεφάλαιο και να προτείνει ένα δημοκρατικό, ελεύθερο, ανθρώπινο και δίκαιο ΑΥΡΙΟ.

Έτσι σήμερα 26 Σεπτέμβρη 2015, έξη μέρες μετά το τραγικό για την Κοινωνία της Εργασίας αποτέλεσμα των εκλογών, δημοσιεύεται και διανέμεται δωρεάν μέσα από αυτό το site, σε ηλεκτρονική μορφή το βιβλίο, έτσι ώστε να ξεκινήσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα αυτός ο διάλογος.